Osebni dvig

Ob prehodnem spletnem naročilu blaga, je možen oseben dvig na naslovu Vojkova 58, 1000 Ljubljana.

Od ponedeljka do petka: med 9:00 in 14:30.

Prosimo vas za prehodno najavo preko e-maila: info@tm-horeca.si ali telefona: 030 336 649.

Dostava

Partner za dostavo pošiljk je GLS, vendar ponudnik pridruži pravico, da izbere drugo dostavno službo, če bo s tem lahko bolje izpolnil. Način in čas dostave je v skladu s pogoji partnerstva GLS.

Zaradi povečanega obsega naročil lahko pridete do zamud in kasnejših odprem, sicer.

Za to se vam iskreno opravičujemo.

Prosimo vas, da blago naročite vsaj 4 dni naprej kot običajno. Naročilo bo odpremljeno v roku 2-3 delovnih dni.

Čim naročilo zapusti skladišče, žal nimamo več vpliva na rok dostave. V primeru nedostavljenih pošiljk oz zamud pri dostavi tako prosim obrnite na dostavno službo GLS oz na nas.

Hvala za razumevanje.

Za vsa vprašanja nas pišite na mail info@tm-horeca.si.

 

Slovenija

Če ima ponudnik naročen artikel v lastnem skladišču, ga bo kupcu dostavil v roku največ 3 dni. V primeru, da izdelka ni v ponudnikovem skladišču in da mora zato stopiti v kontakt z drugimi prodajalnami, ki prodajajo njegove izdelke, bo izdelek kupcu dostavljen v najkrajšem možnem času.

Brezplačna dostava pri naročilu nad 100 € (brez DDV).

Naročila, ki presegajo vrednost 100 € dostavlja podjetje MA Group d.o.o. v Ljubljani in okolici s svojimi dostavnimi vozili vsak delovni torek, sredo in četrtek.

POZOR! Če potrebujete takojšnjo dostavo, se naročila nad 100 evrov dostavijo z uporabo GLS-a za 5,5 €. Stroški se samodejno dodajo naročilu na spletni strani.

 

 

Hrvaška

Če ima ponudnik naročen artikel v lastnem skladišču, ga bo kupcu dostavil v roku 1-4 dni. V primeru, da izdelka ni v ponudnikovem skladišču in da mora zato stopiti v kontakt z drugimi prodajalnami, ki prodajajo njegove izdelke, bo izdelek kupcu dostavljen v najkrajšem možnem času.

Poštnina je skladna s pogoji GLS, odvisna je od teže in števila paketov. Stroške dostave krije ponudnik v primeru, kadar so naročila fizičnih oseb višja od 250 €, za poslovne osebe pa je meja vrednosti naročila 500 €.

 

Ostale države EU

Naročilo in dostava po dogovoru.