Osebni dvig

Ob prehodnem spletnem naročilu blaga, je možen oseben dvig na naslovu Vojkova 58, 1000 Ljubljana.

Od ponedeljka do petka: med 12:00 in 15:00.

Prosimo vas za prehodno najavo preko e-maila: info@tm-horeca.si ali telefona: 030 336 649.

Dostava

Partner za dostavo pošiljk je GLS, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito. Način in čas dostave je v skladu s pogoji partnerja GLS. Blago predamo dostavni službi še isti dan, v kolikor je naročilo izvedeno do 10:00.

 

Slovenija

Če ima ponudnik naročen artikel v lastnem skladišču, ga bo kupcu dostavil v roku največ 3 dni. V primeru, da izdelka ni v ponudnikovem skladišču in da mora zato stopiti v kontakt z drugimi prodajalnami, ki prodajajo njegove izdelke, bo izdelek kupcu dostavljen v najkrajšem možnem času.

Poštnina in pakiranje se zaračunava za nakupe, ki so manjši od 100,00 € in znaša 6.9 €. Če želite plačati z gotovino, je strošek dostave 7.5 EUR.
Za naročila, ki so večja od 100,00 €, stroške dostave krije ponudnik.

 

 

Hrvaška

Če ima ponudnik naročen artikel v lastnem skladišču, ga bo kupcu dostavil v roku 1-4 dni. V primeru, da izdelka ni v ponudnikovem skladišču in da mora zato stopiti v kontakt z drugimi prodajalnami, ki prodajajo njegove izdelke, bo izdelek kupcu dostavljen v najkrajšem možnem času.

Poštnina je skladna s pogoji GLS, odvisna je od teže in števila paketov. Stroške dostave krije ponudnik v primeru, kadar so naročila fizičnih oseb višja od 250 €, za poslovne osebe pa je meja vrednosti naročila 500 €.

 

 

Ostale države EU

Naročilo in dostava po dogovoru.